nice helg som fan!

Oj ett tag sen man blogga, men har haft mycket med skolan... suck!
Men den här helgen va så himla nice och jag skojar inte!! så kan jag börja!
Fredag: Skola först och pluggar på det man inte ligger bra till, men nu ligger jag skit bra till och är nöjd. Och sen på slutet så får man reda på att vi ska med och jaga den 18/11. Men tyvär akn inte jag den dagen.... Bara för ska till tandläkaren då och läraren viste om det men hon är ju nte den bästa läraren. Aja men det va inte det bästa tiden men efter skolan åker man hem fort och fixa sig sen kom Jennie och hennes mamma och köre oss till Flen där Tina bor. När man va hos henne så tog vi det bara lugnt började med lite käk och sen öppnade man en smirnoff! Det va gött ska jag säga! Träffade tinas syrra och hennes kille och desar kompisar och dom va roliga!
Vi lyssnade på musik och började sjunga lite och spelade kort, men alla kunde inte spela så det vart en tävling och dom andra chillade så länge. Men Killara spelade gh... Senare när alla drog skulle man sova men fastnade framför tv och kollade på mtv. Så typ mellan 3-5 somnade alla vi.
Lördag: när man vaknar är det upp käka och chilla tills morsan kom och hämtade mig, jennie och Annelie. På vägen hem så grattade vi syrran Christina. Och stannade upp vil lager 157 för hon skulle handla lite. sen kom man hem vid 3-4 typ och duscha och fixa sig. Sen åkta man till Christina och hennes kille för dom skulle fira henne. Så då hade man inte heller så mycket tid på sig att fixa sig.
När jag och Annelie kom till henne så tog vi det lugt fika senare så åkte i till ming och bestälde mat och åkte hem till henne och käka, sen började det rulla in med folk i lägenheten!
ojoj den här dagen va lång och det hände en massa saker men tyvär så skriver jag inte all men sånt e livet!
Vi spelade buzz, gh och några började sjunga sing star.
Det va en Rolig HELG!!!


nice nice nice
gammal bild på mig xD

Skooolaaan!! ;))

Sitter i skolan och ska plugga projekt och det går bra säger vi! Eller ska jag säga saningen..
Jo jág sitter inne vid facebook och kollar lite, men jag är inte den ända som gör det i skolan! haha som tur!
Men jag fattar ju innte projektet fast jag läser och läser... Så jag ger upp hoppet att fatta. Sånt är livet i skolan, och vi har ju inga lärare här dom springer ju bara runt som ett par höns som inte vet vad som händer ute i värden! 
Ne nu måste jag komma igång och hitta en lärare så jag kan få hjälp!!! 

Ha det bra puss och kram!
 min skola


Tjo!

Hejsan!
Therese heter jag!
har blogat förut men slutade men nu tänkte jag börja igen lilla jag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0